Pedicure

Pedicure

Basis pedicure

Esthetische pedicure

25, 00

Luxe pedicure

Esthetische pedicure

35, 00

Nagels lakken is niet inbegrepen in deze pakketten


Paraffine – € 18, 00

Zeer aangenaam met onmiddellijk voelbare resultaten. Bovendien verzacht en hydrateert het paraffine bad de opperhuid en de nagelriemen. De huid krijgt opnieuw een gezonde uitstraling. De warme laag paraffine stimuleert de bloedsomloop en kalmeert en ontspant de klant op eenvoudige wijze. Deze behandeling is ideaal als verjongingskuur voor de handen. Ook ideaal voor droge handen.

Specifieke voetbehandelingen! – € 45, 00

Kuur van 10 buurten   400, 00 euro
Deze kuur is 1 jaar geldig na aankoop datum

Deze behandelingen worden op basis van Tea Tree Olie gebruikt, een wondermiddel voor vele kwaaltjes!

De geneeskrachtige eigenschappen van de essentiële Tea Tree olie zijn reeds eeuwenlang gekend. Deze etherische olie werkt ontsmettend, stilt krampen en pijn, is schimmelwerend en –dodend, maar ook stimulerend, zweetuitdrijvend, bacteriedodend, insectenwerend en het voorkomt de vorming van lelijk littekenweefsel.

Droge voeten

Voeten met een droge huid: een probleem waar veel mensen mee te kampen hebben.
Een regelmatige behandeling voorkomt voetschimmels en –kloven, veroorzaakt door een te droge huid.

Vooral in de zomer, wanneer men open schoenen draagt, zijn droge voeten een veel voorkomend kwaad. Deze behandeling bereidt de voeten voor op deze periode. Het hele jaar door.

Extreme transpiratie

Veel mensen hebben last van een extreme vorm van transpiratie.
Dit zet een kettingreactie in gang: het introduceert schimmelinfecties en als gevolg daarvan de sterke en vervelende geur die we allemaal kennen.
Deze geur wordt samen met de schimmel overgebracht tot in het schoeisel, waardoor de infectie ook de voeten bereikt. Velfeet heeft deze speciale behandeling ontwikkeld om het vernoemde probleem efficiënt te behandelen.

Vermoeide en gezwollen benen en voeten

Vermoeide voeten en zware benen zijn een frequent voorkomend probleem. Het wordt teweeg gebracht door zowel stress als door onze actuele levensstijl. De Belfeet-verzorging behandelt niet alleen pijnlijke voeten, maar ook zware en vermoeide benen.