Gehwol

EHWOL Fusskraft®

Is het paradepaardje van Gehwol en wordt uitsluitend door de pedicure en schoonheidsspecialiste verkocht. Gehwol Fusskraft omvat hooggeconcentreerde voetverzorgingsproducten die enkel te verkrijgen zijn bij de professionele voetverzorger. De producten bieden voor elk voetprobleem de juiste verzorging. Naast de actieve werkstoffen voor het specifieke voetprobleem bevatten de Fusskraft producten essentiële oliën van rozemarijn, bergden en lavendel, die zorgen voor frisse, zachte en gehydrateerde voeten en benen.

GEHWOL med®

Omvat een specifieke groep, probleemoplossende producten met een bijzonder hoge werkzaamheid. Zij zijn speciaal ontwikkeld voor het oplossen van hardnekkige voetproblemen, zoals kloven, overmatige transpiratie en schimmelaandoeningen en zijn zij zeer geschikt voor de verzorging van de diabetische voet. De producten bevatten hoge concentraties natuurlijke werkstoffen, aangevuld met actieve werkstoffen zoals clotrimazol, farnesol en salicylzuur, voor een directe oplossing van het voetprobleem.

GEHWOL® Algemeen

Naast de 2 gespecialiseerde lijnen omvat het gamma de algemene Gehwol producten, die de verzorging van de voeten, nagels en handen complet maakt. Gehwol biedt u bovendien een uitgebreid assortiment van drukbeschermingsproducten, vaak in polymeergel vervaardigd, die voetproblemen voorkomen of verzachten.

Voetproblemen en hun oplossing

Droge voethuid

Een droge huid vraagt om een aangepaste verzorging. Een gespannen, schilferige en/of jeukende huid is kenmerkend voor de droge huid, met een tekort aan lipiden (vetten) en hydratanten. GEHWOL beschermt de voeten tegen uitdrogen en bezorgt ze de nodige actieve werkstoffen voor het herstel van de hydrolipidefilm van de huid.

Eeltvorming, kloven

Op zwaar belaste voeten kan een overmatige eeltvorming ontstaan, wat tot drukpijn leidt. Als de huid dan ook nog droog en ruw is, ontstaan kloven en doet elke stap pijn. De rijke GEHWOL producten verzorgen de huid en maken haar weer soepel en elastisch.

Voetschimmel

Voetschimmel is één van de meest voorkomende voetaandoeningen. Het gevaar loert langs alle kanten: in de sporthal, zwembad of openbare sauna… Doeltreffende voorzorgsmaatregelen nemen is zeer belangrijk GEHWOL verzorgt voortreffelijk en beschermt tegen voet- en nagelschimmel.

Branderige voeten

Zwaar belaste voeten kunnen een onaangenaam, branderig gevoel geven. Dit probleem wordt tijdens de warme zomermaanden nog versterkt. GEHWOL werkt uitstekend en verfrist branderige voeten langdurig.

Vermoeide, pijnlijke voeten

Onze voeten worden soms zwaar belast en moeten veel verdragen. Lang staan belast de voeten en bezorgt u pijnlijke voeten. De onderstaande verzorgingsproducten verlichten de pijn, revitaliseren en verfrissen de voeten.

Koude voeten

Koude voeten zijn zeer onaangenaam en vormen vaak een voorbode op een verkoudheid. De oorzaak is vaak een slecht werkende bloeddoorstroming, en aangepaste verzorging is noodzakelijk. GEHWOL houdt de voeten warm en bevordert de bloeddoorstroming.

Voetengeur

Voetgeur is onaangenaam voor uzelf en de personen rondom u. Het ontstaat doordat transpiratie door bacteriën wordt afgebroken, waarbij de “geurtjes” vrijkomen. Alleen wassen is vaak niet voldoende GEHWOL producten werken deodoriserend en voorkomen voetengeur.

Zweetvoeten

Voeten die overmatig transpireren vormen een lastig probleem. De voethuid verliest haar bescherming en zit er minder aantrekkelijk uit, bovendien ontstaan er onaangename geurtjes. GEHWOL producten werken deodoriserend, reguleren de transpiratie en versterken de huid.