Wat is paraffine

Voor een soepele huid, voelbaar zachte en ontspannen handen. U bent gewent om snel wat handcréme aan te brengen omdat uw handen ruw en droog aanvoelen. De handcréme gaat voor meer dan de helft verloren doordat we meestal weer onmiddellijk verder gaan met activiteiten. Een paraffine behandeling is een heerlijk verwen moment voor uzelf. Met mooi uitziende handen maakt u goede indruk!

Uw handen worden ingesmeerd met paraffine waardoor deze in de huid trekt. De verwarmde handschoen openen de poriën. Na ongeveer 10 minuten wordt alles verwijderd en voelen uw handen heerlijk zacht aan. Een paraffinepakking stimuleert de doorbloeding en heeft daardoor een zeer gunstig effect bij: extreem droge handen waarbij kloven ontstaan, winterhanden en droge handen door weersinvloeden of schoonmaakmiddelen.

Maar een paraffinepakking is natuurlijk niet alleen voor “probleem” handen. Wanneer u uit voorzorg regelmatig deze behandeling ondergaat, (speciaal in de wintermaanden) helpt dit niet alleen u huid zacht en soepel te houden maar ook problemen te voorkomen.

Deze behandeling wordt veelal gedaan in combinatie met één van de manicure behandelingen maar is ook los te boeken.

[su_table]

Paraffine 18,00

[/su_table]

Wendy's Beauty And Nails / Wat is paraffine